Wachtwoord Vernieuwen

Fietsen in Calpe, Costa Blanca - Spanje

Overweegt u een fietstraining in Calpe, vraag onze tarieven voor fietsers. Onze bed en breakfast ontvangt steeds meer wielrenners of mountainbikers die naar Calpe komen voor een fietstraining of fietsstage. Naast de vele semi(prof) renners leent de omgeving van Calpe zich uitstekend voor recreatief of ontspannend fietsen. Mocht u onbekend zijn in de Costa Blanca dan laat onze gids u de mooiste plekjes van de omgeving zien. Bij kennismaking met de gids wordt aan de hand van uw conditie en technische rijervaring een routeplanning samengesteld. Zo kunt u MTB-tochten maken van 30 kilometer tot 130 kilometer per dag maar ook klimmen en stijgmeters maken tot wel 3000 hoogtemeters U kunt genieten van de landweggetjes waar u met de auto nooit zult komen. Na zo´n zware dag kunt u ervoor kiezen om bij onze B&B te genieten van het avondeten, mits de groep niet al te groot is.

Groepsaccommodatie

Fietsen in Calpe Bent u van plan om alleen, een groep of team te gaan fietsen in Calpe dan biedt onze B&B de mogelijkheid om maximaal 11 personen te huisvesten waarbij ons grootste appartement dan met z’n drieën gedeeld kan worden. Heel veel fietsers vinden het fijn om hun eigen fiets mee te nemen maar mocht u liever een fiets huren dan zijn er veel mogelijkheden om fietsen te huren. Wij willen u daarbij met alle plezier bij helpen. Uiteraard worden de fietsen in ee goede plaats gestald. Fietsen in Calpe is erg populair vanwege het mooie weer buiten het fiets seizoen. Onze bed en breakfast ontvangt steeds meer wielrenners of mountainbikers die naar Calpe komen voor een fietstraining of fietsstage. Naast de vele semi(prof) renners leent de omgeving van Calpe zich uitstekend voor recreatief of ontspannend fietsen. Mocht u onbekend zijn in de Costa Blanca dan laat onze gids u de mooiste plekjes van de omgeving zien. Bij kennismaking met de gids wordt aan de hand van uw conditie en technische rijervaring een routeplanning samengesteld. Zo kunt u MTB-tochten maken van 30 kilometer tot 50 kilometer per dag maar ook klimmen en stijgmeters maken tot wel 3000 hoogtemeters U kunt genieten van de landweggetjes waar u met de auto nooit zult komen. Na zo´n zware dag kunt u ervoor kiezen om bij onze B&B te genieten van het avondeten, mits de groep niet al te groot is. Informeer vrijblijvend naar onze fietstarieven voor een fietsstage bij onze bed en breakfast in Calpe.

Mountainbike informatie

Meerdere informatie, foto’s en indrukken van de omgeving Calpe kunt u vinden op het mountainbike forum. Wilt u meer informatie over het mountainbiken in Calpe of in het algemeen, bezoek de website van mtb rudi Een verslag over het mountainbiken en eventuele foto’s in Calpe kunt u hier nalezen. Wilt u een mountainbike video presentatie zien van een team dat hier zijn fietsstage heeft gedaan?