Wachtwoord Vernieuwen

Duiken in Calpe in de Middellandse zee aan de Costa Blanca is een ideale plek.

Duiken Middellandse zee

Dit arrangement richt zich met name op het duiken in de Middellandse zee. Op loopafstand van de bed en breakfast vindt u het duikcentrum Les Basetes, en in het centrum van Calpe zijn er meerdere duikcentra. Vanaf elk duikcentrum kunt u per boot de mooiste duiklocaties van de Costa Blanca bereiken. Er wordt gedoken rondom de Peñon de Ifach, het boegbeeld van Calpe, maar er kan uitgeweken worden naar andere duiklocaties rond Javea, Moraira, Altea en Benidorm. Op de duiklocaties kunt u het leven van onder andere murenen, octopussen, schorpioenvissen, roggen en barracuda´s bewonderen.

Ook worden er soms koningsvissen en dolfijnen gezien. In de zomer heeft het zeewater een gemiddelde temperatuur van 27 graden Celsius en in de winter van 13 tot 15 graden Celsius. U kunt duiken maken van 5 tot 35 meter met veel zwemdoorgangen, tunnels, bogen, grotten en spelonken. Het is mogelijk een nachtduik te maken of een try dive te doen.
Er zijn professionele trainingen voor de beginnende of voor de gevorderde duiker.

Duiken in Calpe

Bent u van plan om met een groep te komen dan biedt onze B&B de mogelijkheid om maximaal 11 personen te huisvesten waarbij ons grootste appartement dan met z’n drieën gedeeld kan worden. Bent u geïnteresseerd in een eendaagse of meerdaagse duiktrip met overnachting in onze Bed en Breakfast te Calpe neem dan contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om voor u een goed georganiseerde duikvakantie te regelen opdat u enkel en alleen kunt genieten van de schatten van de Middellandse zee.
Onze Bed en Breakfast in Calpe specialiseert zich steeds meer in diverse arrangementen. Uit ervaring weten wij dat het fijn is om tijdens de vakantie alles goed geregeld te hebben. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave verstrekken.