Wachtwoord Vernieuwen

MTB surrounding calpe

Mountainbiking surrounding Calpe

Het mountainbike arrangement bestaat uit trainen, trainingskamp of stage lopen in Calpe. Veel prof en semi prof renners trainen in Calpe tijdens de wintermaanden. Dus als u hier bent zult u diverse bekende renners op de weg tegenkomen. Voor mountainbikers is het natuurlijk interessant om uitdagende routes te nemen, deze routes zijn niet overal beschreven en wij hebben een gids die u de mooiste en interessante routes kan  tonen. Na zo een zware fietstocht is het natuurlijk in onze bed en breakfast goed ontspannen, u kunt bij ons avondeten, dus geen restaurant eten maar gewoon een goede maaltijd voor fietsers. Dus als u gebruik maakt van onze faciliteiten heeft u geen zorgen over het eten. In de ochtend een stevig ontbijt en in de avond een 3 gangen menu, voldoende voor de meest hongerige fietser. Verder kunnen wij er ook voor zorgen dat uw fietskleding tussentijds gewassen wordt. Bent u minder geoefend maar wilt u op de fiets toch genieten van de schoonheid van de Costa Blanca dan kunt u een MTB fiets huren en gebruik maken van onze gids, hij laat u op uw tempo de mooiste plekjes zien. Wilt u meer informatie en foto’s zien van het mountainbiken in Calpe bekijk dan onze pagina mountainbike.

Wandelpad langs de middellandse zee

Hiking in surrounding Calpe

Voor degene die ook iets meer van het achterland van Calpe wilt zien kunt u naast de mooie stranden en echte Spaanse dorpjes kunt u in de Costa Blanca zeer verschillende wandelingen maken. U kunt kiezen uit een makkelijke wandeling langs het strand of een uitdagende bergwandeling. Vanwege het mooie klimaat kunt u hier bijna het hele jaar wandelen. Vanwege de warmte wordt een wandeling in de maanden juli en augustus meestal afgeraden.

Vanuit onze bed en breakfast organiseren we vaak een wandeling met onze gasten. Afhankelijk van uw wensen en conditie bepalen we de wandeling. Over het algemeen is een redelijke conditie en goede wandelschoenen een vereiste. Vanuit onze B&B organiseren we vaak wandeltochten met onze gasten. Wilt u toch alleen gaan wandelen dan kunnen wij u altijd in een wandeltocht adviseren. Wilt u meer informatie en foto’s zien van deze mooie omgeving bekijk dan onze pagina wandelen in de omgeving van Calpe.

Fietsgasten bij B&B casa Sardonyx

Bike training in Calpe

Fietsen in Calpe Bent u van plan om alleen, een groep of team te gaan fietsen in Calpe dan biedt onze B&B de mogelijkheid om maximaal 11 personen te huisvesten waarbij ons grootste appartement dan met z’n drieën gedeeld kan worden. Het beste is om uw eigen fiets mee te nemen, echter er zijn hier mogelijkheden om fietsen te huren. Fietsen in Calpe is erg populair vanwege het mooie weer buiten het fiets seizoen. Onze bed en breakfast ontvangt steeds meer wielrenners die naar Calpe komen voor een fietstraining of fietsstage. Naast de vele semi(prof) renners leent de omgeving van Calpe zich uitstekend voor recreatief of ontspannend fietsen. Mocht u onbekend zijn in de Costa Blanca dan is het mogelijk om met een gids mee te fietsen die u dan de mooiste plekjes van de omgeving laat zien. Bij kennismaking met de gids wordt aan de hand van uw conditie en technische rijervaring een routeplanning samengesteld. U kunt genieten van het achterland van Calpe waar u weinig auto verkeer ziet. Aan het eind van uw rit  kunt u ervoor kiezen om bij onze B&B te genieten van het avondeten, Wij zijn door de jaren heen gewend aan de grote honger van menig fietser, dus onze porties zijn ook hier op aangepast. Informeer vrijblijvend naar onze tarieven voor een fietsstage bij onze bed en breakfast in Calpe. Wilt u meer informatie en foto’s bekijk dan onze pagina fietsstage Calpe

duiken calpe Barracuda's

Diving in the Mediterranean sea

De middellandse zee is een ideale plek om te om te leren duiken of te genieten van het natuurschoon onder water. Op nog geen 2 kilometer bij onze bed en breakfast vindt u een duikschool waar u alle certificaten voor het duiken behalen kunt behalen. Zij bieden u diverse duik locaties aan. Daar kunt u genieten van de onderwater wereld en de aanwezige onderwater grotten. Zij bieden u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een nachtduik. Verder is het mogelijk om een proefduik te maken. Voor meer informatir en foto’s bekijk onze pagina duiken in Calpe

Chiren

Healthy / Wellness

Het wellness arrangement bestaat uit een verblijf in een aangename en rustige omgeving. U kunt zich hier volledig opladen door de rust en de Spaanse zon. Op het terras van onze B&B vindt u ligbedden om te genieten van de zon of om een goed boek in de schaduw van een parasol te lezen. Verder vindt u daar ook diverse zitjes en kunt u genieten van het buitenzwembad. Voor de sportieve gasten hebben wij een aparte fitnessruimte waar u gebruik kunt maken van 2 spinning fiets, een loopband, een tacx en een apparaat om uw buikspieren te trainen. Het gezondheidsarrangement bestaat uit drie biofeedback behandelingen tijdens uw vakantie. Het is de perfecte vakantie wanneer u zich gestrest voelt of tegen een burn-out aan zit. Na een verblijf bij ons gaat u uit gerust en met een goed gevoel terug naar huis. Uiteraard verstrekken wij u de benodigde informatie voor een ontspannen verblijf. Dus dit thema is tijdens uw vakantie aan uw gezondheid werken!

Calpe | bike training | bed and breakfast | B&B