Activiteiten in Calpe – Bed and breakfast Vakantie activiteiten bij bed en breakfast in Calpe

Activiteiten in Calpe Costa Blanca

Het wellness arrangement bestaat uit een verblijf in een aangename en rustige omgeving. U kunt zich hier volledig opladen door de rust en de Spaanse zon. Op het terras van onze B&B vindt u ligbedden om te genieten van de zon of om een goed boek te lezen. Verder vindt u daar ook diverse zitjes en kunt u genieten van het buitenzwembad. Voor de sportieve gasten hebben wij een aparte fitnessruimte waar u gebruik kunt maken van 2 spinning fietsen, een crosstrainer, een tacx en een apparaat om uw buikspieren te trainen. Het gezondheidsarrangement bestaat uit drie biofeedback behandelingen tijdens uw vakantie. Het is de perfecte vakantie wanneer u zich gestrest voelt of tegen een burnout aan zit. Na een verblijf bij ons gaat u uit gerust en met een goed gevoel terug naar huis. Uiteraard verstrekken wij ude benodigde informatie voor een ontspannen verblijf. Dus dit thema is tijdens uw vakantie aan uw gezondheid werken!

Activiteiten in Calpe
fietsstage in Calpe of
mountainbike in Calpe

Het mountainbike arrangement bestaat uit trainen, trainingskamp of stage lopen in Calpe. Veel prof en semi prof renners trainen in Calpe tijdens de wintermaanden. Dus als u hier bent zult u diverse bekende renners op de weg tegenkomen. Voor mountainbikers is het natuurlijk interessant om uitdagende routes te nemen, deze routes zijn niet overal beschreven en wij hebben een gids die u de mooiste en interessante routes kan  tonen. Na zo een zware fietstocht is het natuurlijk in onze bed en breakfast goed ontspannen, u kunt bij ons avondeten, dus geen Spaans eten maar gewoon een goede Nederlandse of Belgische maaltijd. Bent u minder geoefend maar wilt u op de fiets toch genieten van de schoonheid van de Costa Blanca dan kunt u een MTB fiets huren en gebruik maken van onze gids, hij laat u op uw tempo de mooiste plekjes zien.

Activiteiten in Calpe
Duiken in de middelandse zee – Calpe

De middellandse zee is een ideale plek om te om te leren duiken of te genieten van het natuurschoon onder water. Op nog geen 2 kilometer bij onze bed en breakfast vindt u een duikschool waar u alle certificaten voor het duiken behalen kunt behalen. Zij bieden u diverse duik locaties aan. Daar kunt u genieten van de onderwater wereld en de aanwezige onderwater grotten. Zij bieden u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een nachtduik. Verder is het mogelijk om een proefduik te maken.

Activiteiten in Calpe – 
Zeilboot huren

Vindt u het ook zo mooi om vanaf het strand zeilboten te zien varen, nu is het mogelijk om prive een zeilboot te huren. U kunt in een gezelschap van maximaal 5 personen lekker een paar uurtjes zeilen op de Middellandse zee. De Belgische kapitein neemt alle tijd om een en ander van het zeilen uit te leggen en op zee krijgt u de mogelijkheid om zelf het roer in handen te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens uw vakantie mee familie of vrienden hier mee te verrassen. Een standaard zeiltocht is 3 uur maar op verzoek kunt u langer zeilen.

Activiteiten in Calpe
Motorboot huren

Wilt u een keer iets anders dan alleen te genieten van het strand dan is het mogelijk om een dag op zee te verblijven. U kunt de kust vanaf Calpe richting Benidorm of Denia  verkennen maar dan nu in een snelle motorboot. Gedurende de dag is het mogelijk om te gaan water skiën, vissen of snorkelen. Uiteraard kan er worden aangelegd aan een rustige baai waar u van de zon kunt genieten. U mag zelf bepalen waar u heen wilt en wat u wilt gaan doen, uiteraard kunt u iemand ook verrassen met deze boottocht.

Activiteiten in Calpe
Wandelen in Calpe

Voor degene die ook iets meer van het achterland van Calpe wilt zien kunt u naast de mooie stranden en echte Spaanse dorpjes kunt u in de Costa Blanca zeer verschillende wandelingen maken. U kunt kiezen uit een makkelijke wandeling langs het strand of een uitdagende bergwandeling. Vanwege het mooie klimaat kunt u hier bijna het hele jaar wandelen. Vanwege de warmte wordt een wandeling in de maanden juli en augustus meestal afgeraden.

Vanuit onze bed en breakfast organiseren we vaak een wandeling met onze gasten. Afhankelijk van uw wensen en conditie bepalen we de wandeling. Over het algemeen is een redelijke conditie en goede wandelschoenen een vereiste. Vanuit onze B&B organiseren we vaak wandeltochten met onze gasten. Wilt u toch alleen gaan wandelen dan kunnen wij u altijd in een wandeltocht adviseren.

Mountainbiken | Zeilboot huren | Motorboot huren | Wandelen in Calpe | Duiken | b & b alicante nederlanders